Промотивен попуст

Morgan’s крем за потемнување на косата 150 мл.

1,390.00 ден 1,090.00 ден

Code:                   M0004
Шифра:               10003

Пакување: во туба од 150 мл.

При редовно користење во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Редовната употреба му овозможува на корисникот за краток временски период да постигне соодветна нијанса на боја на косата, која може да се одржува со поретки апликации.

Опис

При редовно користење во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Редовната употреба му овозможува на корисникот за краток временски период да постигне соодветна нијанса на боја на косата, која може да се одржува со поретки апликации.

Збогатен со масло од пченични р’кулци кое содржи витамин Е. Погоден производ за нормална, густа, сува, кадрава и оштетена коса. Стилизирачки ефект со лесно фиксирање.

Начин на примена:

Пред употреба, проверете дали вашата коса е чиста и сува. За природен изглед на вашата коса четири недели секојдневно нанесувајте го кремот додека не се постигне саканата нијанса, потоа намалете го бројот на нанесувања за да се одржува избраната боја на косата.

За повеќе информации за процесот на потемнување на косата кликнете на нашата страница „Прашања и одговори“.

Дополнителни информации

Тежина 0.15 kg
Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот