Крем за пилинг на лице за мажи, 100 мл.

1.390,00 ден

Code: М032
Шифра: 10054
Кремот за пилинг на лице веднаш ја оживува изморената и опуштена кожа на лицето. Длабински ја чисти и ѝ дава здрав изглед. Целосно природен состав. Не содржи вештачки абразивни честички. Содржи есенцијални масла од еукалиптус, зелен лимон (Lime) и рузмарин со кои се овозможува длабоко чистење, стимулирање и подмладување на кожата. Есенцијалното масло од еукалиптус активно помага во чистењето на кожата и во елиминирање на штетните бактерии од површината на кожата. Есенцијалното масло од зелен лимон има затегнувачко дејство и помага во подмладувањето на кожата и во борбата против првите знаци на стареење. Есенцијалното масло од рузмарин е одлично за смирување на кожата и помага да се смири иритираната кожа. Кремот за пилинг на лице е совршено решение за запушените пори, црнките на лицето и мрсната кожа во Т-зоната.

Krem piling fytyre për meshkuj, 100 ml.
Code: М032
Shifra: 10054
Kremi për piling të fytyrës menjëherë e ringjall lëkurën e lodhur dhe të varur të fytyrës. E pastron thellësisht dhe i jep pamje të shëntedtshme. Përbërje tërësisht natyrore. Nuk përmban grimca gërryese artificiale. Përmban vajra esenciale eukalipti, limon të gjelbër (Limetë) dhe rozmarinë me të cilët mundësohet pastrimi i thellë, stimulimi dhe ripërtëritja e lëkurës. Vaji esencial i eukaliptit ndihmon në mënyrë aktive në pastrimin e lëkurës dhe në eliminimin e baktereve të dëmshme nga sipërfaqja e lëkurës. Vaji esencial i limonit të gjelbër ka veprim shtrëngues dhe ndihmon në ripërtëritjen e lëkurës dhe në luftë kundër shenjave të para të plakjes. Vaji esencial i rozmarinës është i shkëlqyeshëm për qetësimin e lëkurës dhe ndihmon për t’u qetësuar lëkura e pezmatuar. Kremi për piling të fytyrës është zgjidhja perfekte për poret e bllokuara, pikat e zeza në fytyrë dhe lëkurën e yndyrshme në zonën T.

Категорија:

Опис

Кремот за пилинг на лице веднаш ја оживува изморената и опуштена кожа на лицето. Длабински ја чисти и ѝ дава здрав изглед. Целосно природен состав. Не содржи вештачки абразивни честички. Содржи есенцијални масла од еукалиптус, зелен лимон (Lime) и рузмарин со кои се овозможува длабоко чистење, стимулирање и подмладување на кожата. Есенцијалното масло од еукалиптус активно помага во чистењето на кожата и во елиминирање на штетните бактерии од површината на кожата. Есенцијалното масло од зелен лимон има затегнувачко дејство и помага во подмладувањето на кожата и во борбата против првите знаци на стареење. Есенцијалното масло од рузмарин е одлично за смирување на кожата и помага да се смири иритираната кожа. Кремот за пилинг на лице е совршено решение за запушените пори, црнките на лицето и мрсната кожа во Т-зоната.
Упатство за употреба: Навлажнете ја кожата од лицето со топла вода. Нанесете го кремот врз влажна кожа, масирајте со кружни движења и добро исплакнете го лицето со ладна вода за да ги затворите порите.
Пакување:  во црна пластична туба, 100 мл.

Krem piling fytyre për meshkuj, 100 ml.
Kremi për piling të fytyrës menjëherë e ringjall lëkurën e lodhur dhe të varur të fytyrës. E pastron thellësisht dhe i jep pamje të shëntedtshme. Përbërje tërësisht natyrore. Nuk përmban grimca gërryese artificiale. Përmban vajra esenciale eukalipti, limon të gjelbër (Limetë) dhe rozmarinë me të cilët mundësohet pastrimi i thellë, stimulimi dhe ripërtëritja e lëkurës. Vaji esencial i eukaliptit ndihmon në mënyrë aktive në pastrimin e lëkurës dhe në eliminimin e baktereve të dëmshme nga sipërfaqja e lëkurës. Vaji esencial i limonit të gjelbër ka veprim shtrëngues dhe ndihmon në ripërtëritjen e lëkurës dhe në luftë kundër shenjave të para të plakjes. Vaji esencial i rozmarinës është i shkëlqyeshëm për qetësimin e lëkurës dhe ndihmon për t’u qetësuar lëkura e pezmatuar. Kremi për piling të fytyrës është zgjidhja perfekte për poret e bllokuara, pikat e zeza në fytyrë dhe lëkurën e yndyrshme në zonën T.
Udhëzimet e përdorimit: Lageni lëkurën e fytyrës me ujë të ngrohtë. Aplikojeni kremin mbi lëkurën e lagët, bëni masazh me lëvizje rrethore dhe shpëlani mirë fytyrën me ujë të ftohtë për t’i mbyllur poret.
Paketimi: në tub të zi plastike, 100 ml.