Крем за формирање и дефинирање на коса, 75 мл.

890,00 ден

Code:                   M308
Шифра:               10088
Формира и дефинира стилови на коса. Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури. Лесен за употреба. За средно фиксирање на косата. Ретро мирис на колоњска вода.

Krem për formimin dhe përcaktimin e flokëve, 75 ml.
Code:                   M308
Shifra:               10088
Formon dhe përcakton stilet e flokëve. I shkëlqyeshëm për frizurat “messy” (të çrregullt), “parting” dhe “quiff”. I lehtë për përdorim. Për fiksim mesatar të flokëve. Erë retro e kolonjës.

Опис

Формира и дефинира стилови на коса. Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури. Лесен за употреба. За средно фиксирање на косата. Ретро мирис на колоњска вода.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.

Krem për formimin dhe përcaktimin e flokëve, 75 ml.
Formon dhe përcakton stilet e flokëve. I shkëlqyeshëm për frizurat “messy” (të çrregullt), “parting” dhe “quiff”. I lehtë për përdorim. Për fiksim mesatar të flokëve. Erë retro e kolonjës.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të kremit. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.