Глина за текстура на коса, 75 мл.

890,00 ден

Code: M020
Шифра: 10015
Повеќефункционален производ за густа коса, за додавање текстура или за постигнување на неуредни форми на косата (messy shape). Енергизирачките влакна ѝ даваат цврстина на косата и овозможуваат нејзино обликување. Содржи природен восок од пчели.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на коса
Тип на коса: Густа коса / кратка должина на влакното

Argjilë për teksturën e flokëve, 75 ml.
Code: M020
Shifra: 10015
Produkt shumëfunksional për flokë të dendur për shtimin e teksturës ose për arritjen e formave të çrregullta të flokëve (messy shape). Qimet plot me energji u japin fortësi flokëve dhe mundësojnë modelimin e tyre. Përmban dyllë bletësh natyror.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për flokë të shkurtër me teksturë ose për flokë me formë të çrregullt
Tipi i flokëve: Flokë të dendur / gjatësi e shkurtër e qimes

Опис

Повеќефункционален производ за густа коса, за додавање текстура или за постигнување на неуредни форми на косата (messy shape). Енергизирачките влакна ѝ даваат цврстина на косата и овозможуваат нејзино обликување. Содржи природен восок од пчели. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на коса
Тип на коса: Густа коса / кратка должина на влакното

Argjilë për teksturën e flokëve, 75 ml.
Produkt shumëfunksional për flokë të dendur për shtimin e teksturës ose për arritjen e formave të çrregullta të flokëve (messy shape). Qimet plot me energji u japin fortësi flokëve dhe mundësojnë modelimin e tyre. Përmban dyllë bletësh natyror. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të argjilës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për flokë të shkurtër me teksturë ose për flokë me formë të çrregullt
Tipi i flokëve: Flokë të dendur / gjatësi e shkurtër e qimes

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот