Промотивен попуст

Шампон за мажи за длабинско чистење, 250 мл.

990.00 ден 790.00 ден

Code:                   М150
Шифра:               10067

Шампон за длабинско чистење кој ги отстранува сите ситни честички кои се таложат на косата и скалпот. Содржи масло од јојоба кое помага во чистењето на косата и скалпот без да се отстранат хранливите материи и арома на црвен грејпфрут и босилек.
Упатство за употреба: Навлажнете ја косата, нанесете од шампонот и добро масирајте ги косата и скалпот. Исплакнете ја косата темелно. Доколку е потребно, повторете ја апликацијата.
Пакување: во шише од 250 мл. кое може да се рециклира.

Опис

Шампон за длабинско чистење кој ги отстранува сите ситни честички кои се таложат на косата и скалпот. Содржи масло од јојоба кое помага во чистењето на косата и скалпот без да се отстранат хранливите материи и арома на црвен грејпфрут и босилек.
Упатство за употреба: Навлажнете ја косата, нанесете од шампонот и добро масирајте ги косата и скалпот. Исплакнете ја косата темелно. Доколку е потребно, повторете ја апликацијата.
Пакување: во шише од 250 мл. кое може да се рециклира.