Промотивен попуст

Rock Hard гел за коса 125 мл.

1,190.00 ден 990.00 ден

Code:                   M022
Шифра:               10023

Пакување: во ретро црна стаклена тегла од 125 мл.

Ултра цврст гел за фиксација на косата. Идеален за rockabilly изглед. Пакуван во црна стаклена тегла со дизајн на џубокс. Произведен на водена основа. Има исклучително долготрајно дејство.

Опис

Пакување: во ретро црна стаклена тегла од 125 мл.

Ултра цврст гел за фиксација на косата. Идеален за rockabilly изглед. Пакуван во црна стаклена тегла со дизајн на џубокс. Произведен на водена основа. Има исклучително долготрајно дејство.

Употреба: Се нанесува од коренот кон краевите на косата за да се постигне максимален ефект.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот