Промотивен попуст

Силен восок 120 мл.

1,390.00 ден 1,090.00 ден

Code:                   M196
Шифра:               10021

Екстра силен восок за супериорно фиксирање и обликување. Ја обликува дури и најгустата неуредна коса.
Со мирис на Rhamnus crocea (растение кое расте во Калифорнија, Аризона и Мексико), јасмин и ванила.
Содржи пчелин восок.

Фиксирање:                     силно
Завршен ефект:               среден сјај
Стил:                                   идеален за создавање кратки текстурирани стилови
Тип на коса:                     за погусти типови коса

Опис

Пакување: во стаклена тегла 120 мл.

Екстра силен восок за супериорно фиксирање и обликување.
Ја обликува дури и најгустата неуредна коса.
Со мирис на Rhamnus crocea (растение кое расте во Калифорнија, Аризона и Мексико), јасмин и ванила.
Содржи пчелин восок.

Фиксирање:                     силно
Завршен ефект:               среден сјај
Стил:                                   идеален за создавање кратки текстурирани стилови
Тип на коса:                     за погусти типови коса

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот