Промотивен попуст

Пудра за волумен на коса за мажи, 5 гр.

1,690.00 ден 1,290.00 ден

Code:                   М152
Шифра:               10046

Пудра за стилизирање без сјај, која многу брзо додава волумен и текстура на сите типови коса. Morgan’s пудрата за волумен е совршено решение за опуштена коса, инстантно создавајќи волумен и текстура. Со уникатен апликатор кој овозможува насочување и контролирање на количината на пудрата што се нанесува. Нашата безтежинска формула ја згуснува косата со мат завршен ефект. Одлична за кратки неуредни мат форми на коса.
Упатство за употреба: Добро протресете пред употреба. Пумпајте директно врз сува коса или врз дланките. Нанесете врз косата фокусирајќи се на корените.
Пакување: во шишенце со ункатен апликатор 5 гр.

Опис

Пудра за стилизирање без сјај, која многу брзо додава волумен и текстура на сите типови коса. Morgan’s пудрата за волумен е совршено решение за опуштена коса, инстантно создавајќи волумен и текстура. Со уникатен апликатор кој овозможува насочување и контролирање на количината на пудрата што се нанесува. Нашата безтежинска формула ја згуснува косата со мат завршен ефект. Одлична за кратки неуредни мат форми на коса.
Упатство за употреба: Добро протресете пред употреба. Пумпајте директно врз сува коса или врз дланките. Нанесете врз косата фокусирајќи се на корените.
Пакување: во шишенце со ункатен апликатор 5 гр.