Промотивен попуст

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата 100 мл.

1,290.00 ден 990.00 ден

Code:                   M109
Шифра:               10010

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата со која се постигнува долготраен сјаен завршен ефект. Растворлива во вода и лесно се мие. Со мирис на ванила и мед. Погодна за машки фризури кај кои се бара многу цврста фиксација и сјај.

Фиксирање: Екстра силно
Завршен ефект: Сјаен
Стил: Идеална за “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” и други ретро фризури кај кои се бара цврста фиксација и сјај.
Тип на коса: За сите типови. Ја контролира дури и најгустата “неуредна” коса

Опис

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата со која се постигнува долготраен сјаен завршен ефект.
Растворлива во вода и лесно се мие.
Со мирис на ванила и мед.
Погодна за машки фризури кај кои се бара многу цврста фиксација и сјај.
Пакувана во оригинална старинска тегла, направена од стакло кое целосно се рециклира.

Фиксирање:                     Екстра силно
Завршен ефект:               Сјаен
Стил:                                   Идеална за “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” и други ретро фризури кај кои се бара цврста фиксација и сјај.
Тип на коса:                     За сите типови. Ја контролира дури и најгустата “неуредна” коса

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот