Промотивен попуст

Восок за обликување на косата 75 мл.

1,090.00 ден 890.00 ден

Code:                   M021
Шифра:               10020

Единствена формула која овозможува раздвојување и обликување заедно со здрав сјај. Со мирис на кокос. Безтежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие.

Фиксирање:                     средно
Завршен ефект:               природно здрав сјај
Стил:                                   идеален за обликување на вашата природна форма

Опис

Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.

Единствена формула која овозможува раздвојување и обликување заедно со здрав сјај. Со мирис на кокос.
Безтежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие.

Фиксирање:                     средно
Завршен ефект:               природно здрав сјај
Стил:                                   идеален за обликување на вашата природна форма

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот