Промотивен попуст

Мат паста со мирис на бразилски портокал, 75 мл.

1,090.00 ден 890.00 ден

Code:                   M266
Шифра:               10043

Паста за стилизирање на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Овозможува обликување на природни стилови со волумен и текстура на косата. Со мирис на бразилски портокал.

Упатство за употреба: Протријте мала количина од помадата нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.

Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.

Опис

Паста за стилизирање на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Овозможува обликување на природни стилови со волумен и текстура на косата. Со мирис на бразилски портокал.

Упатство за употреба: Протријте мала количина од помадата нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.

Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.