Промотивен попуст

Крем за формирање и дефинирање на косата 120 мл.

1,390.00 ден 1,090.00 ден

Code:                   M167
Шифра:               10014

Формира и дефинира стилови на коса.
Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури.
Лесен за употреба.
За средно фиксирање на косата.

Опис

Пакување: во стаклена тегла 120 мл.

Формира и дефинира стилови на коса.
Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури.
Лесен за употреба.
За средно фиксирање на косата.
Старомоден мирис на колонска вода.
Пакуван во стаклена тегла која целосно се рециклира.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот