Промотивен попуст

Крем за текстура на косата 75 мл.

1,090.00 ден 890.00 ден

Code:                   M020
Шифра:               10015

Повеќефункционален производ за додавање на текстура на густата коса или за постигнување на таканаречен неуредна форма на косата (messy shape).
Енергизирачките влакна и даваат цврстина на косата и ја одбиваат влагата.
Содржи природен восок од пчели.
Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.

Фиксирање:                     Силно
Завршен ефект:               Мат
Стил:                                   Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на косата
Тип на коса:                     Густа коса / кратка должина на влакното

Опис

Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.

Повеќефункционален производ за додавање на текстура на густата коса или за постигнување на таканаречен неуредна форма на косата (messy shape).
Енергизирачките влакна и даваат цврстина на косата и ја одбиваат влагата.
Содржи природен восок од пчели.
Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.

Фиксирање:                     Силно
Завршен ефект:               Мат
Стил:                                   Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на косата
Тип на коса:                     Густа коса / кратка должина на влакното

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот