Промотивен попуст

Класична помада за кондиционирање и контрола на косата 100 мл.

1,290.00 ден 990.00 ден

Code:                   М013
Шифра:               10009

Класична помада за кондиционирање и контрола на косата, со мирис на кокос и сандалово дрво со бадемово и ши масло (Vitellaria paradoxa). Помада базирана на масло.

Фиксирање: Лесно
Завршен ефект: Среден сјај
Стил: Идеална за природни (natural hair style) и “slick back” фризури.
Тип на коса: за нормална, густа, виткана и неуредна (frizzy) коса.

Опис

Пакување: во ретро стаклена тегла од 100 мл.

Класична помада за кондиционирање и контрола на косата, со мирис на кокос и сандалово дрво со бадемово и ши масло (Vitellaria paradoxa). Помада базирана на масло.
Пакувана во оригинална старинска тегла, направена од стакло кое целосно се рециклира.

Фиксирање:                     Лесно
Завршен ефект:               Среден сјај
Стил:                                   Идеална за природни (natural hair style) и “slick back” фризури.
Тип на коса:                     за нормална, густа, виткана и неуредна (frizzy) коса.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот